Puternic conectat

Cu cunoștințele noastre, ne-am făcut un nume în toate sectoarele încă din 1903.

Despre SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL

ISTORIE

Istoria familiei Geldbach datează de la bunicul lui Wilhelm Geldbach, bunicul doctorului Geldbach. În 1903, acesta și-a înființat propria fabrică de presare și ștanțare cu o fabrică de coliere și flanșe de tablă pentru industria minieră, care erau forjate la țevi la acea vreme. “Cei doi fii ai săi, Dr. Wilhelm Geldbach și Dr. Alfred Geldbach, au preluat Compania și au contribuit cu propriile lor abilități inginerești și cu multe dezvoltări brevetate”, spune doamna El Difrawi-Geldbach. “Când soțul meu s-a alăturat companiei în 1963, aceasta avea 218 angajați și încă făcea parte în principal din industria minieră.” Simțul datoriei a fost cel care l-a făcut pe doctorul în drept și asistentul fiscal calificat să își dedice cariera afacerii de familie. Tatăl său murise în 1952, iar unchiul său a început să se retragă din afaceri după ce fondatorul Wilhelm Geldbach a murit și el în 1964. Ca răspuns la criza cărbunelui din 1968, Dr. Geldbach a făcut totul pentru a intensifica vânzările și a extinde cooperarea internațională. Producția s-a concentrat pe flanșe și fitinguri și a adus companiei Geldbach numeroase aprobări internaționale din partea marilor companii chimice și petrochimice. La începutul anilor 1970, Dr. Geldbach a fondat Geldbach Gruppe GmbH & Co. KG pentru a obține mai multă independență față de o singură industrie. În 1999, Geldbach Gruppe și Wilhelm Geldbach, Gelsen¬kirchen, s-au separat pentru a lucra independent. Pentru Dr. Geldbach, acest lucru a însemnat posibilitatea de a realiza producția la scară internațională, dar în conformitate cu standardele de calitate germane apreciate la nivel internațional. “Între timp, brevetele noastre au devenit standardul tehnologic”, comentează doamna El Difrawi-Geldbach. “În timp ce cerințele sunt mereu în creștere, inovațiile sunt posibile doar în ceea ce privește materialele. Noi producem flanșe și fitinguri de foarte bună calitate germană, care este apreciată în întreaga lume. Toate atelierele noastre funcționează ca niște fabrici germane, cu toate aprobările necesare.” Grupul Geldbach este un holding deținut 100% de familie. Patru dintre cei 33 de membri ai săi din întreaga lume sunt producători: doi în Germania și doi în China, ambii dotați cu experiența și know-how-ul pe termen lung al companiilor-mamă germane.

COMPETENȚA NOASTRĂ DE BAZĂ

SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL este partenerul dumneavoastră puternic, cu un portofoliu de produse și o gamă de servicii adaptate la cerințele dumneavoastră specifice. Grupul Geldbach include distribuitori specializați, precum și fabrici proprii de producție angajate în calitate și tradiție. Datorită structurii sale diversificate, grupul nu numai că este capabil să acopere în scurt timp toate cerințele din stoc, dar și să se ocupe de proiecte complexe de toate dimensiunile, de la început până la sfârșit.

Mr. Wilhelm Geldbach

Dr. Manfred Geldbach

MISIUNEA NOASTRĂ

SERVICII CU VALOARE ADĂUGATĂ

Geldbach este partenerul dvs. de încredere atunci când vine vorba de țevi și racorduri de țevi în conformitate cu DIN EN, ASME și BS din oțeluri nealiate, aliate și rezistente la temperaturi scăzute, precum și oțeluri cu randament ridicat, oțeluri cu granulație fină și oțeluri inoxidabile. Prin controlul întregului lanț valoric, se asigură un standard de calitate constant ridicat, care poate fi dovedit în orice moment prin numeroase certificări, precum și prin aprobări. Propria noastră expertiză tehnică contribuie la un nivel ridicat de beneficii pentru clienți în orice moment. Datorită prezenței operaționale globale în legătură cu procesele de luare a deciziilor eficiente, se poate oferi un serviciu internațional pentru clienți atât la nivel local, cât și internațional.

SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL este membră a Geldbach Gruppe.

Am făcut parte din primele companii care au stabilit contacte în China. În 1998, am negociat planuri concrete de dezvoltare locală. Ne-am numărat printre primii investitori străini.

LOCAȚIILE NOASTRE DE PRODUCȚIE ȘI VÂNZĂRI

NUMELE NOASTRE ÎN LUME