FITINGURI CANELATE

 

Fitinguri canelate – Instalații PSI

Fitingurile canelate pentru prindere rapidă sunt folosite în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent în prevenirea și stingerea incendiilor (PSI). Adaptorul flanșă canelat este fabricat din fontă ductilă, iar montajul acestei piese într-o instalație se face exclusiv prin sistem rapid de îmbinare fără filete și etanșate cu garnituri din cauciuc.

 

Cupla rigidă

Cuplajul rigid pentru prindere rapidă, este o piesă ce face parte din categoria fitingurilor canelate pentru prindere rapidă, folosit în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent în prevenirea și stingerea incendiilor (PSI). Cuplajul rigid canelat este fabricat din fontă ductilă, iar montajul acestei piese într-o instalație se face exclusiv prin sistem rapid de îmbinare fără filete și etanșate cu garnituri din cauciuc.

Procedeul are avantajul unui cost redus, montaj sigur, piesele putând fi montate/demontate fără risc de depreciere. Modul de construcție canelat  permite o cuplare rapidă a țevilor și celorlalte elemente constructive ale instalației, ceea ce duce la reducerea timpului de montaj și implicit la scăderea costurilor.

Cuplajul rigid canelat pentru prindere rapidă este o piesă care ajută la îmbinarea unor țevi sau conducte metalice de diametre egale.

Coturi canelate

Cotul canelat pentru prindere rapidă este o piesă de legătură care ajută la schimbarea direcției țevilor în instalațiile de incendiu la unghiuri de 90° sau 45°. Fixarea cotului canelat prin prindere rapidă se realizează mecanic cu ajutorul unor piese de cuplaj, făcându-se astfel foarte rapid legătura între două tevi de același diametru.

Cotul canelat la 90° sau 45° cu prindere rapidă, este o piesă ce face parte din categoria fitingurilor canelate pentru prindere rapidă, folosit în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent în prevenirea și stingerea incendiilor (PSI).

Procedeul de fixare rapidă  are avantajul unui cost redus, montaj sigur, piesele putând fi montate/demontate fără  risc de depreciere. Modul de construcție canelat  permite o cuplare rapidă  a țevilor și celorlalte elemente constructive ale instalației, ceea ce duce la reducerea timpului de montaj și implicit la scăderea costurilor.

 

Teuri canelate

Teul canelat pentru prindere rapidă, este o piesă ce face parte din categoria fitingurilor canelate pentru prindere rapidă, folosit în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent în prevenirea și stingerea incendiilor (PSI). Teul canelat este fabricat din fontă ductilă, iar montajul acestei piese într-o instalație se face exclusiv prin sistem rapid de îmbinare fără  filete și etanșate cu garnituri din cauciuc.

Procedeul are avantajul unui cost redus, montaj sigur, piesele putând fi montate/demontate fără  risc de depreciere. Modul de   construcție canelat  permite o cuplare rapidă  a țevilor și celorlalte elemente constructive ale instalației, ceea ce duce la reducerea timpului de montaj și implicit la scăderea costurilor.

Teul canelat pentru prindere rapidă este o piesă în unghi la 90° grade și se foloseste ca piesă de derivație redusă dintr-o conductă.

 

Reducții canelate

Reductia canelată pentru prindere rapidă  este o piesă de branșare care ajută la reducerea diametrului țevilor în instalațiile de incendiu. Fixarea reducției canelate prin prindere rapidă se realizeaza mecanic cu ajutorul unor piese de cuplaj, făcându-se astfel foarte rapid legatura între două țevi de diametre diferite.

Reducția canelată cu prindere rapidă, este o piesă ce face parte din categoria fitingurilor canelate pentru prindere rapidă, folosit în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent în prevenirea și stingerea incendiilor (PSI).

Procedeul de fixare rapidă  are avantajul unui cost redus, montaj sigur, piesele putând fi montate/demontate fără risc de depreciere. Modul de construcție canelat  permite o cuplare rapidă  a țevilor și celorlalte elemente constructive ale instalației, ceea ce duce la reducerea timpului de montaj și implicit la scăderea costurilor.

 

Derivație prindere rapidă

Derivația canelată pentru prindere rapidă, este o piesă ce face parte din categoria fitingurilor canelate pentru prindere rapidă, folosit în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent în prevenirea și stingerea incendiilor (PSI). Piesa canelată de branșare este fabricată din fontă ductilă, iar montajul acestei piese într-o instalație se face exclusiv prin sistem mecanic de atașare pe țeavă. Branșarea pe instalatie mai departe, se efectuează clasic, prin sistemul rapid de îmbinare și etanșare cu garnituri din cauciuc.

Procedeul are avantajul unui cost redus, montaj sigur, piesele putând fi montate/demontate fără risc de depreciere. Modul de construcție canelat  permite o cuplare rapidă  a țevilor și celorlalte elemente constructive ale instalației, ceea ce duce la reducerea timpului de montaj și implicit la scăderea costurilor.

Piesa branșare canelată pentru prindere rapidă  se folosește ca piesă de derivație redusă dintr-o conductă.

 

Adaptor / flansă canelată

Adaptorul flanșă canelat, este o piesă ce face parte din categoria fitingurilor canelate pentru prindere rapidă, folosit în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent în prevenirea și stingerea incendiilor  (PSI). Adaptorul flanșă canelat este fabricat din fontă ductilă, iar montajul acestei piese într-o instalație se face exclusiv prin sistem rapid de îmbinare fără  filete și etanșate cu garnituri din cauciuc.

Procedeul are avantajul unui cost redus, montaj sigur, piesele putând fi montate/demontate fără  risc de depreciere. Modul de construcție  canelat  permite o cuplare rapidă  a țevilor și celorlalte elemente constructive ale instalației, ceea ce duce la reducerea timpului de montaj și implicit la scăderea costurilor.

Adaptorul flanșă canelat pentru prindere rapidă  este o piesă utilizată ca trecere dintr-o conductă, la un fiting pe sistem filetat sau ca legatură între două coloane de același tip sau diferite.

 

Dopuri canelate

Capacul canelat pentru prindere rapidă  este o piesă de terminație care ajută la blocarea unor țevi canelate, teuri canelate sau a altor cuple canelate.

Capacul canelat pentru prindere rapidă, este o piesă ce face parte din categoria fitingurilor canelate pentru prindere rapidă, folosit în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent în prevenirea și stingerea incendiilor (PSI). Capacul canelat este fabricat din fontă ductilă, iar montajul acestei piese într-o instalație se face exclusiv prin sistem rapid de îmbinare fără  filete și etanșate cu garnituri din cauciuc.

Procedeul are avantajul unui cost redus, montaj sigur, piesele putând fi montate/demontate fără  risc de depreciere. Modul de construcție  canelat  permite o cuplare rapidă  a țevilor și celorlalte elemente constructive ale instalației, ceea ce duce la reducerea timpului de montaj și implicit la scăderea costurilor.

 

 Teu mecanic U-bolt

Derivația de sprinkler U pentru prindere rapidă  este o piesă de branșare care ajută la montajul sprinklerelor în instalațiile de incendiu. Fixarea derivației se realizează mecanic cu ajutorul unei tije în formă de U și a garniturilor din cauciuc care asigură etanseizarea legăturii la țeava principală.

 Derivația de sprinkler U cu prindere rapidă, este o piesă ce face parte din categoria fitingurilor canelate pentru prindere rapidă, folosit în instalații industriale pentru transportul fluidelor utilizate preponderent in prevenirea și stingerea incendiilor (PSI).