Partenerul dumneavoastră expert

O gamă extinsă de produse pentru specificațiile individuale ale clienților

ASTM Flanșă / Flanșă de sudură

Noi, cei de la SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL, ne-am dezvoltat în domeniul comercializării flanșelor. De-a lungul anilor, ne-am câștigat un nume de partener competent în acest domeniu, așa cum se reflectă în profunzimea și amploarea stocului nostru și a programului de livrare.

Suntem experți în flanșe și fitinguri sudate cap la cap pe care le furnizăm în orice formă și design, la orice standard. Chiar și așa, atenția noastră se extinde dincolo de flanșele și fitingurile cu sudură cap la cap conform ASTM, până la flanșele și fitingurile cu sudură cap la cap conform standardelor ASTM comune, așa cum sunt încă utilizate în construcția de containere și echipamente, precum și în construcția de nave.

Modele și standarde

Flanșele standardizate ASTM și fitingurile cu sudură cap la cap sunt extrem de diverse. Prin urmare, vă recomandăm să vă informați cu privire la dimensiunile și presiunile nominale disponibile în gama noastră de produse.

Dimensiuni

Standardele individuale oferă o mare varietate de opțiuni. Disponibilitatea flanșelor individuale și a tipurilor și modelelor de fitinguri sudate cap la cap este limitată – vă rugăm să solicitați în avans. Furnizăm toate dimensiunile comune, precum și grosimi de perete standard și nestandardizate.

  Descărcări