Cele mai înalte niveluri și standarde de siguranță

Specialiști experimentați și puternici pentru industria națională și internațională a gazelor naturale

Furnizor pentru industria gazelor naturale

Siguranța joacă un rol esențial în sistemele complexe de infrastructură a gazelor naturale, astfel încât cerințele stabilite pentru stocarea, manipularea și distribuția gazelor naturale sunt deosebit de ridicate. Acest lucru face ca furnizorii puternici și de încredere să fie cu atât mai importanți în planificare, achiziție și exploatare.

Serviciu impresionant pentru industria gazelor naturale

Nume importante din industria gazului au ajuns să se bazeze pe noi ca partener pe picior de egalitate, oferind o valoare adăugată reală cu o gamă de produse specifice industriei și serviciile necesare.

Suntem sau am fost implicați în proiecte de anvergură ale unor nume importante din liga germană, cum ar fi GASCADE, Open Grid Europe și Thyssengas, precum și pe piața austriacă cu companii precum OMV și RAG.

Departamentul de petrol și gaze din cadrul locației noastre din Stuhr, lângă Bremen, deservește clienții cu echipe de vânzări experimentate care cunosc îndeaproape cerințele de aprovizionare cu gaze, petrochimie și construcții de instalații.

Clienții noștri beneficiază de următoarele specialități pe care le furnizăm în mod special pentru industria gazelor:

  • Țevi și fitinguri sudate și fără sudură în clase de țevi de linie din oțel și oțel structural cu granulație fină.

  • flanșe ASME B 16.5 seria B și DIN EN 1759.

    Acceptare în conformitate cu DIN EN 1594, reglementările DVGW și TRFL.

  • Calculele privind grosimea peretelui pentru țevi și fitinguri.

  • Cerințe extinse de protecție anticorozivă pentru construcția de conducte subterane, folosind acoperiri din polietilenă cu.

  • materiale plastice suplimentare întărite cu fibre, acoperiri din poliuretan și căptușeli interioare din rășină epoxidică, după caz.
  • Servicii de management de proiect și servicii de tip ghișeu unic.
  • Expertiza specifică industriei, rezultată din anii de experiență.
  • Nu ezitați să ne contactați pe noi și pe experții noștri din industrie pentru orice întrebări pe care le aveți cu privire la serviciile noastre pentru industria gazelor.