Orașe mici pe apă

Soluții impresionante pentru construcții navale – țevi și racorduri de țevi

Furnizor pentru industria construcțiilor navale

Construcțiile navale necesită produse de calitate testată, deoarece navele au devenit ca niște mici orașe pe apă. Țevile și racordurile noastre contribuie la transportul combustibilului, apei, aerului și încărcăturii în condiții de siguranță și fiabilitate către o mare varietate de locuri.

Soluții impresionante pentru construcția de nave

De 45 de ani ne susținem clienții în construcția și întreținerea navelor și iahturilor cu expertiza noastră tehnică. În ultimii ani am asistat la o îmbunătățire tehnică uriașă a eficienței și a combustibilului în transportul maritim.

Noi, la SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL, oferim o gamă largă și detaliată de produse și servicii pentru construcția de nave, care se extinde la cele mai recente tehnologii de propulsie, cum ar fi GNL și hidrogenul. Suntem, de asemenea, un furnizor de încredere în construcția de epuratoare de gaze de eșapament și de sisteme de apă de balast.

Clienții noștri beneficiază de următoarele specialități pe care le furnizăm în mod special pentru industria construcțiilor navale:

  • Produse specializate pentru construcții navale.
  • Aprobări suplimentare din partea organismelor de clasificare.
  • Livrare “just-in-time” cu flota proprie de vehicule.
  • Livrare scutită de taxa pe valoarea adăugată pentru navele maritime.

Nu ezitați să ne contactați pe noi și pe experții noștri din industrie pentru orice întrebări pe care le aveți cu privire la serviciile noastre pentru construcții navale.